Obavijesti

Promo sadržaj

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
3

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.

Bez obzira na našu dob, zdravstveno stanje ili način života, gotovo je nemoguće izbjeći susret s takvim tegobama koje utječu na naš probavni sustav. Bolovi, grčevi, osjećaj punoće, nadutost i mučnina samo su neki od simptoma koji mogu narušiti kvalitetu našeg svakodnevnog života. Upravo zato Bayer predstavlja Iberogast®, prirodno rješenje za ublažavanje niza probavnih smetnji.

Iberogast® je tekući lijek, a njegova tekuća formulacija donosi brojne prednosti u odnosu na tablete. Osim što omogućuje prilagodbu doze za odrasle i djecu, tekuća formulacija olakšava apsorpciju aktivnih tvari u tijelu.

Ali, što točno čini Iberogast® tako učinkovitim? Tajna leži u kombinaciji devet ljekovitih biljaka čiji ekstrakti se nalaze u tekućoj formulaciji, što znači da ih tijelo može lakše apsorbirati. Ove biljke djeluju kao pojedinačne biljke, ali i združeno na veći broj probavnih smetnji istodobno. Zahvaljujući tome, Iberogast® brzo i učinkovito ublažava niz probavnih smetnji.

Među devet ljekovitih biljaka koje čine Iberogast® su gorka ognjica, korijen anđelike, cvijet kamilice, plod kima, plod sikavice, list matičnjaka, list paprene metvice, zelen rosopasa i korijen sladića. Svaka od ovih biljaka ima svoje specifične učinke na probavni sustav, a zajedno djeluju na ublažavanje različitih simptoma.

Kada govorimo o trajanju uzimanja Iberogast®-a, on se može uzimati koliko god je potrebno, ovisno o težini i trajanju vaših probavnih smetnji. Za kratkotrajne ili 'akutne' probavne smetnje, preporučuje se prestanak uzimanja čim se simptomi povuku ili značajno ublaže. No, za kronična stanja poput 'funkcionalne dispepsije' i 'sindroma iritabilnog crijeva', uz nadzor liječnika, Iberogast® se može uzimati dulje vrijeme.

Iberogast® je dokazano učinkovit lijek za ublažavanje probavnih smetnji, a njegova prirodna formulacija čini ga pogodnim za širok spektar korisnika. Ako se borite s probavnim problemima, isprobajte snagu prirode koju nudi Iberogast®.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

CH-20240425-77

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju –  4 pobjednika
PROMO

Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju – 4 pobjednika

Nakon tri uspješna izdanja natječaja Zajedno prema zdravlju, PLIVA i ove godine, dodjeljuje financijsku potporu neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama koje brinu o dobrobiti pacijenata.

'Ajmo' je novi projekt Ureda za izvoz glazbe Hrvatska: '10 puta ćemo dodijeliti po 10.000 eura'
ZA ORGANIZACIJU KONCERATA

'Ajmo' je novi projekt Ureda za izvoz glazbe Hrvatska: '10 puta ćemo dodijeliti po 10.000 eura'

Natječaj 'AJMO!' je namijenjen svim organizatorima koncerata, bez obzira na njihov formalno pravni status, što uključuje javne ustanove, udruge, trgovačka društva, samostalne umjetnike i obrte
Slavljenički tjedan povodom 10 godina “Progledaj srcem” započinje ove subote
PROMO

Slavljenički tjedan povodom 10 godina “Progledaj srcem” započinje ove subote

Ususret desetoj godišnjici “Progledaj srcem” i skorog duhovno-glazbenog spektakla u Zagrebu obilježiti će se početak slavljeničkog tjedna uz pjesmu i druženje.