Obavijesti

News

Komentari 204

Suverenisti bez Vučemilović; Pavliček: Nije nas ni nazvala; Penava: Razgovara se sa svima

Suverenisti bez Vučemilović; Pavliček: Nije nas ni nazvala; Penava: Razgovara se sa svima

Prošlo je 15 dana od parlamentarnih izbora, ali saborska križaljka i dalje nije završena

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
OGLASILA SE VUČEMILOVIĆ

Koliko ja vidim, pregovara jedino Domovinski pokret, a ovi svi razgovori su manje-više neformalne prirode i bilo bi nekorektno, neumjesno i nepristojno o tome govoriti u javnosti , rekla je Vesna Vučemilović.

Više pročitajte OVDJE.

DIZDAR: NEĆEMO S HDZ-OM

Nakon što je odlučeno da Mislav Kolakušić daje ostavku na mjesto u Saboru te da će ga u klupama zamijeniti Dražen Dizdar, odmah se postavili pitanje je li on moguća 76  ruka Andreja Plenkovića.

- Naš stav stranke je jasan i neće se promijeniti. Nema podrške HDZ-ovoj većini ni u jednoj kombinaciji - jasan je Dizdar.  

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

TKO MIJENJA KOLAKUŠIĆA?

Mislav Kolakušić je objavio kako će podnijeti ostavku na mandat u Hrvatskom saboru nakon što su mu poručili da bi privremenim zamrzavanjem izgubio mjesto u EU parlamentu.

Nije to ni čudo. Plaća u Saboru je 2.500 eura, a u EU skoro 7.500 eura neto i 350 eura dnevnica. Nakon izbora za Europski parlament 9.lipnja, to tijelo se vjerojatno neće konstituirati do rujna. A dotad će Kolakušić primati tri puta veću plaću. Pa čak i ako ne bude ponovno izabran. Ako ga građani opet izaberu, slijedi mu pet godina mandata.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

14:30

Mislav Kolakušić oglasio se na Facebooku. U dugoj objavi izvijestio je da podnosi ostavku u Saboru i rekao da ga mijenja stranački kolega Dražan Dizdar. 

12.25

Ivan Penava je rekao u Borovu Selu kako su za njih i dalje sve opcije otvorene.

- Razgovara se sa svim stranama uz potpuno uvažavanje i ako se ne dogovorimo s jednom stranom mi jesmo za dogovor s drugom stranom, ali i za nove izbore. Oko nekih kritičnih točaka ne možemo odstupati i nikakva ministarstva i nikakva imena nama nisu valuta, nama su valuta ovu ljudi ovdje - rekao je.

Na pitanje o izlasku Vesne Vučemilović iz Suverenista rekao je kako ne ulazi u to.

- Njezine izjave su bile jasne i jasno je iz aspekta raspored snaga i karata, što je desnica i što su konzervativne strane - rekao je, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari 204