Obavijesti

Viral

Komentari 131

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
3

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO

Društvenim mrežama širi se fotografija policajke za koju neki pišu da je snimljena u Nizozemskoj i da se radi o opremi nizozemske policije. Iznad fotografije je kratak opis u kojem piše: 'Žene si ne mogu pomoći pa izlažu svoju seksualnost čak i kad im to ograničava kretanje u poslovima kojima se bave'. Na to je žestoko reagirala jedna žena koja je napisala:

- Što je trebala učiniti? Ostaviti gu*icu doma i ponijeti gu*icu za posao? 

Fotografija policajke u uskim hlačama izazvala je veliku raspravu na Facebooku s više od 1000 komentara, ali je otvorila i neka druga pitanja poput onih o statusu žena u sličnim poslovima. Javilo se još policajki, ali i zaštitarki koje tvrde:

- Većina uopće ne radi opremu za nas, dobivamo mušku opremu i onda to često završi ovako kao što vidite na fotografiji, jer jednostavno nismo isto građeni, bez obzira što dobijemo najnanje brojeve - napisala je jedna, a druga kaže:

- Pokušajte kupiti žensku zaštitnu odjeću za rezanje drva. Sretno.

Javila se žena koja ima isti problem kao i ova na fotografiji.

- Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i ovako mi stoji uniforma - napisala je žena koja također radi u policiji, dok su druge komentirale da su ovo sigurno muške hlače.

- Ja isto radim u policiji, moj odjel ne želi nam naručiti ni pancirke, kamoli ženske hlače. Mene odora 'proguta' - napisala je žena.

Neki smatraju da su to ženske hlače koje savršeno odgovaraju policajki i da je njezin krimen jedino to što je fit. I to jako fit. I ne vide problem.

- Pa nisu hlače od betona da bi joj ograničavale kretanje. To su rastezljive hlače i sigurno se kreće brže od većine svojih kolega - napisao je netko.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

VIDEO Ogroman vepar na Sljemenu šokirao ljude: 'Ma to je zakamuflirani nosorog...'
MOGU TEŽITI DO 200 KILOGRAMA

VIDEO Ogroman vepar na Sljemenu šokirao ljude: 'Ma to je zakamuflirani nosorog...'

Životinja je u smeću ispred ulaza u toranj pronašla hranu koja joj je bila interesantna. Kako kaže ravnatelj zagrebačkog Zoološkog vrta, veprovi nisu inače opasni za čovjeka i ne napadaju ako se ne osjete ugroženo

TikToker: 'Split je superjeftin! Tu se  osjećate bogato!'; Stižu mu odgovori: 'Jesi ti bio u Splitu?!'
SPLIĆANI NISU ODUŠEVLJENI...

TikToker: 'Split je superjeftin! Tu se osjećate bogato!'; Stižu mu odgovori: 'Jesi ti bio u Splitu?!'

Tako je kazao i kako Split ima svoj Koloseum. I puno 'kamenih stvari'. Preporučio je svima da probaju maslinovo ulje. Ali kaže i kako je to maslinovo ulje toliko skupo da ga se ne prodaje u Splitu...
Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...